istanbul izmir evden eve nakliyat istanbul ankara evden eve nakliyat şehirlerarası evden eve nakliyat eşya depolama evden eve nakliyat evden eve nakliyat
istanbul evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve istanbul nakliyat firmaları
 43.EAMDA Toplansındaydık... - Türkiye Kas Hastalıkları Derneği-KASDER

Kas Hastalarına ve KamuoyunaÜye ve Gönül Dostlarımızın Dikkatine!İEO ile KASDER'in Ortak DuyurusuOnline Psikolojik Destek ProjesiKasder Terapi Hizmeti Dönemi Yeniden BaşlıyorAkıllı Gözlük Kullanıcı Tercih Anketi15 Nisan Pompe Günü6 Nisan'da ON4 Tv'deyiz...
Fizyoterapi HizmetlerimizEl Becerileri EdindirmeUlaşım DesteğiOnline Psikoloji DesteğiDerneğimiz Uluslararası KongrelerdeMesleki RehabilitasyonEvde Bakım Hizmetleri Sosyal Etkinlikler

43.EAMDA Toplansındaydık...

DSC 0975EAMDA’nın (Avrupa Kas Hastalıkları Derneği) bu yılki konferansı (AGM 2013) 4-7 Ekim 2013 tarihleri arasında Zagrep’te yapılmıştır.

Çeşitli üniversitelerden ve kuruluşlardan öğretim görevlileri ve uzmanların değişik konularda sunumlar yaptığı konferansa ev sahibi Hırvatistan dışında Slovenya, Sırbistan, Fransa, Macaristan, Polonya, Bulgaristan, Romanya, Ukrayna ve Türkiye’den gelen üyeler katılmıştır.

Yıllardır ekonomik güçlüklerden dolayı katılamadığımız toplantıya bu yıl bir sponsor desteği ile Dernek başkanı Prof.Dr.Coşkun Özdemir, yönetim kurulu üyesi Fatma Çoban, Yönetim Danışmanımız Yakup Sayın ve yardımcıları Yusuf Çelik ve Gülten Gırbalar Dikyar ile katılım sağladık.

EAMDA (European Alliance of Muscular Dystrophy Associations) her yıl değişik bir Avrupa ülkesinde toplantı düzenlemektedir..Türkiye Kas  Hastalıkları Derneği olarak biz, 25 yıldan bu yana bu birliğin üyesiyiz. Bu yıl, EAMDA’nın 43.cüsü düzenlenen Hırvatistan'ın başkenti Zagrep'teki toplantısında ( 4-7 Ekim 2013) , başkanımız Prof. Coşkun Özdemir ve Yakup Sayın birer konuşma yapıp, ardından Türkiye’de ve Dünyada bir ilk olarak çekilen  ''Düşümdeki Uçurtma'' belgeseli katılımcılara gösteriye sunulmuştur..

Yapılan sunumlar;

-         Kas hastalarının tedavisinde modern tıbbi yaklaşımlar

-         İlerleyen kas hastalıklarında onarıcı nörolojinin klinik uygulamaları