11 ARALIK 2017

''Online Psikolojik Destek Projesi'' Hayata Geçiyor

O-PDP banner

Kas Hastaları ve Ailelerine Online Danışmanlık Projesi

Kas Hastalıkları Derneği’nin uzun yıllardır hayalini kurduğu kas hastalarına ve ailelerine psikolojik destek sağlama fikri ''Online Psikolojik Destek Projesi'' ile hayata geçiyor.

Ön hazırlıklarına 2012 yılında başladığımız proje kapsamında, 2013 yılının Mayıs ayından itibaren artık ailelerin başvurularını kabul edebiliyoruz. Amacımız ihtiyaç duyan her kas hastasına ve ailesine ücretsiz piskolojik destek verebilmektir.

2 Mayıs 2013’te ilk toplantısını yapan, psikoloji alanında eğitim almış uzmanlardan oluşan danışman grubu haftada bir gün biraraya geliyor ve ekip olarak danışan ailelerinin ihtiyaç duyduğu en uygun yöntem ve tekniklere hep birlikte karar veriyorlar.

Sırdaşlık ilkesi gereği psikolojik destek başvurularınız veya yaptığınız görüşmelerle ilgili hiçbir bilgi danışman ekibi dışında herhangi biriyle paylaşılmıyor. Danışmanlar arasında sizi tanıyan/yakın olan kişiler varsa, gizililik ilkesi gereği toplantıdan ayrılıyorlar.

Yapılan bilimsel araştırmalar; psikolojik destek alan ailelerde kendini tanıma ve gerçekleştirme duygusunun arttığını, kaynak ve fırsatları görebilmenin kolaylaştığını, sosyal hayata katılımın, toplumsal bütünleşmenin hızlandığını ve yaşam kalitesinde genel bir yükselişi göstermektedir.

Bu önemli hizmetten yararlanmak istiyorsanız Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir  adresine hemen bir mesaj göndererek danışmanlarımızdan biri ile görüşmek için ilk adımı atabilirsiniz. Danışmanınız size e-posta ile cevap verecek ve ilk görüşmenizin zamanını belirlemeden önce yapmanız gereken teknik hazırlıklar hakkında size bilgilendirecek.

Gecen ay Aralik 2017 Gelecek ay
week 48 1 2 3