17 AĞUSTOS 2017

Dernek Binamız İçin Bağış Kampanyası

KasderBinası

Üyelerimize, Gönül Dostlarımıza ve Destekçilerimize;

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Derneğimiz arasında tahliye kararı çıkarılmasına kadar varan ihtilafın ortadan kalkması için uzun zamandır görüşmeler yapmaktaydık.

Karşılıklı görüşmelerimiz sonucunda, derneğimiz bundan sonra “Ecrimisil” statüsünde her ay İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne kira ödeyecektir.

2015 yılı Mayıs ayında geçmiş dönem borçlarımıza dair yaptığımız ödeme derneğimize geri gönderilmişti.

Yine yapılan görüşmeler neticesinde, 2012’den önceki borçlarımız İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından silinmiş olup, 2012 Ocak ayından 2017 Ocak ayına kadar, her ay belirli bir miktar hesaplanarak derneğimize yüksek meblağ borç çıkarılmıştır.

Bizler Türkiye Kas Hastalıkları Derneği Yönetimi olarak, sizlerin desteği ve bağışlarıyla ayakta duran derneğimizde hastalarımızla bir arada çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Ancak derneğimize yapılan bağışlar sadece sabit giderlerimizi karşılayabilecek miktardadır (Elektrik, su, telefon, personel, muhasebe gibi).

Mevcut durumumuzda 8 Nisan 2017’ye kadar ödememiz gereken borcu ödeyebilecek koşulumuzun olmadığını sizlerle üzülerek paylaşmak isteriz.

Söz konusu borcumuzu kapatmak için bir bağış kampanyası düzenlemeye karar vermiş bulunmaktayız.

Bugüne kadar tüm zorlukları birlikte göğüslediğimiz üyelerimizden, gönül dostlarımızdan ve destekçilerimizden bağış kampanyamıza destek olmalarını rica eder, çağrımızı yaygınlaştırmamızda yardımlarınızı bekleriz.

Kampanyamıza destek için hesap numaralarımız:

Türkiye Kas Hastalıkları Derneği
Garanti Bankası Yeşilköy Şubesi