Arama

BAĞIŞÇI HAKLARI BİLDİRGESİ

Türkiye Kas Hastalıkları Derneği (KASDER), olarak bağışçılığın gönüllü bir davranış olduğuna, vermenin ve paylaşmanın yaşam kalitemizi artırırdığına inanıyoruz. STK’ların ve projelerinin halkın güvenini ve saygısını kazanmasına, bağışçıların ve potansiyel bağışçıların güvenli ve akıllı bağış yapmasına önem verdiğimiz için bağışçı haklarının arkasında duruyoruz ve destekliyoruz.

Belgeyi İncelemek için: KASDER Bağışçı Hakları Bildirgesi

TACİZ PSEA

KASDER, iş politikası doğrultusunda ve her koşulda, her türlü cinsel tacize karşı sıfır tolerans göstermektedir.

Cinsel sömürü ve istismar ve cinsel taciz insan haklarını ihlal etmektir. Bu durum, Birleşmiş Milletler’in temel değerlerine ihanettir.

Bu bağlamda KASDER ekibi olarak PSEA (Cinsel Sömürü ve İstismarın Önlenmesi) Politikasını imzaladığımızı ve benimsediğimizi duyurmaktan gurur duyuyoruz!

Belgeyi İncelemek için: KASDER Zorbalık ve Tacizin Önlenmesi Politikası Belgesi

RÜŞVET VE YOLSUZLUKLA MÜCADELE

KASDER'in Rüşvet ve Yolsuzlukla Mücadele Politikasını benimsemesi, kurumun etik ve şeffaf bir işleyişe olan bağlılığını gösterir. Bu politika, hem KASDER'in iç işleyişinde hem de dış ilişkilerinde dürüstlük ve hesap verebilirliği garanti altına almayı amaçlar. Rüşvet ve yolsuzluk, sosyal adaleti ve ekonomik kalkınmayı engellerken, kurumların itibarını da zedeler. KASDER'in bu konudaki net tavrı, tüm paydaşları için güvenilir bir ortam oluşturmayı hedefler ve sürdürülebilir bir iş modelinin temel taşını oluşturur.

Belgeyi İncelemek için: KASDER Rüşvet ve Yolsuzlukla Mücadele Politikası Belgesi

TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ

KASDER'in Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Politikasını benimsemesi, kurumun modern, adil ve kapsayıcı bir yaklaşıma sahip olduğunun kanıtıdır. Bu politika, kadınların ve erkeklerin eşit haklara, fırsatlara ve sorumluluklara sahip olmasını teşvik eder. Toplumsal cinsiyet eşitliği, sadece etik bir sorumluluk değil, aynı zamanda inovasyonu, verimliliği ve iş dünyasında sürdürülebilirliği destekler. KASDER'in bu yaklaşımı, tüm paydaşları için daha adil ve fırsatlarla dolu bir çalışma ortamı oluşturma amacındadır.

Belgeyi İncelemek için: KASDER Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Politika Belgesi

Sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın
Bağış